Ribbon noodles with egg and pumpkin
for the dough: 200 g durum wheat semolina (semola di grano duro), 100 g Hokkaido pumpkin (soft-cooked), 3 eggs, 1 tablespoon olive oil, 1 teaspoon salt and about 190 g wheat flour.
Preparation: Knead well all ingredients and place it in a sealed container in the refrigerator for a few hours. Remove the pasta dough from the refrigerator before rolling it out and let it rest for about 15 minutes at room temperature. If you want to make the pasta directly after kneading, you should cover the pasta dough for about 20-30 minutes at room temperature. Then, roll out the pasta dough and roll it as thin as possible through the pasta machine; then cut it into thin ribbons. At the same time, bring the salted water to a boil and add the noodles to the pot; cook for about 3 minutes and then strain through a sieve. Finished! Have fun cooking! 🙂
Da hast du wieder so herrliche Sachen in deiner Kreativ-Werkstatt gezaubert, liebe Hang, bei dir hat auch immer das Auge „was zu futtern“, und gerade bei diesem Eintrag schwelgt es wieder in Farben. Lecker, lecker sieht das wieder alles aus, von den Nudeln bin ich ganz begeistert!
Liebe Grüße
Monika.
Dankeschön, liebe Monika! Die hausgemachten Nudeln sind immer lecker und die Farbe gefällt mir auch so sehr. Hihihi…meine arme Tochter hat in den letzten Tagen viele Kürbisgerichte gefüttert. Kürbis ist nicht ihr Lieblingsgemüse, aber alles hat ihr sehr gut geschmeckt. 😊 Liebe Grüße, Hang
Dankeschön, liebe Brigitte! Kürbis ist ja nicht die Leibspeise meiner Tochter, aber sie hat mehrmals die Kürbisgerichte gegessen. Hihihi…die arme Tocher 😉 Liebe Grüße, Hang
Oooh! Pumpkin noodles! I want that recipe! Yum!
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Ribbon noodles with egg and pumpkin
for the dough: 200 g durum wheat semolina (semola di grano duro), 100 g Hokkaido pumpkin (soft-cooked), 3 eggs, 1 tablespoon olive oil, 1 teaspoon salt and about 190 g wheat flour.
Preparation: Knead well all ingredients and place it in a sealed container in the refrigerator for a few hours. Remove the pasta dough from the refrigerator before rolling it out and let it rest for about 15 minutes at room temperature. If you want to make the pasta directly after kneading, you should cover the pasta dough for about 20-30 minutes at room temperature. Then, roll out the pasta dough and roll it as thin as possible through the pasta machine; then cut it into thin ribbons. At the same time, bring the salted water to a boil and add the noodles to the pot; cook for about 3 minutes and then strain through a sieve. Finished! Have fun cooking! 🙂
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Oh my gosh! You’re the best!!!! Thank you so much!💕
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You’re welcome! 😊
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Das ist Kunst, was du beim Kochen machst!
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Vielen lieben Dank für dein nettes Wort, liebe Katrin! 💗
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Da hast du wieder so herrliche Sachen in deiner Kreativ-Werkstatt gezaubert, liebe Hang, bei dir hat auch immer das Auge „was zu futtern“, und gerade bei diesem Eintrag schwelgt es wieder in Farben. Lecker, lecker sieht das wieder alles aus, von den Nudeln bin ich ganz begeistert!
Liebe Grüße
Monika.
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Dankeschön, liebe Monika! Die hausgemachten Nudeln sind immer lecker und die Farbe gefällt mir auch so sehr. Hihihi…meine arme Tochter hat in den letzten Tagen viele Kürbisgerichte gefüttert. Kürbis ist nicht ihr Lieblingsgemüse, aber alles hat ihr sehr gut geschmeckt. 😊 Liebe Grüße, Hang
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Sehr fein, liebe Hang!
Kürbis ist nicht meine Leibspeise, aber wie du sie zubereitest, könnte sie es werden 😉
Liebe Grüße
Brigitte
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Dankeschön, liebe Brigitte! Kürbis ist ja nicht die Leibspeise meiner Tochter, aber sie hat mehrmals die Kürbisgerichte gegessen. Hihihi…die arme Tocher 😉 Liebe Grüße, Hang
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I don’t cook or bake this much in a week, yet this is a day’s work for you, Hang. And it always looks so pretty (and makes me hungry 😊).
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Thank you very much, Tanja!…a feast for the eyes 😉
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Definitely a feast for the eyes, and probably for the nose, too!
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You’re right. 😊
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