Kartoffelrosen

für 4 Kartoffelrosen

Zutaten:

4 große Kartoffeln, 2 Champignons, geriebener Käse und Butter.

Zubereitung:

20160414_060623.jpg
Die Kartoffeln waschen und in dünne Scheiben schneiden.
20160414_061732.jpg
Die Kartoffelscheiben spiralförmig in die Backförmchen schichten.
20160414_062139.jpg
Die kleinen Butterstücke, Champignonscheiben in die Zwischenräume geben.
20160414_072307.jpg
Im nicht vorgeheizten Backofen bei 190 Grad Ober-/Unterhitze etwa 30′ backen.
20160414_072309.jpg
Alle 10 Minuten etwas Wasser in den Backofen sprühen.
20160414_072631.jpg
Mit Salz, geriebenem Käse bestreuen und etwa 10′ bei 190 Grad Unterhitze weiterbacken.
20160414_072711.jpg
Je nach Geschmack mit Salat und Ketchup servieren.

Apfelrosen

Dieses Rezept ist inspiriert durch Hasselback Kartoffeln und Apfelrosen.

Potato roses

for 4 potato roses

Ingredients:

4 large potatoes, 2 mushrooms, grated cheese and butter.

Preparation:

Wash and cut the potatoes into thin slices. Place slices of potatoes spirally into the ramekins. Put the small pieces of butter, slices of mushrooms into the gaps. Bake for about 30 minutes at 190 ° C Top / Bottom heat in a non-preheated oven. Spray a little water every 10 minutes into the oven. Sprinkle with salt, grated cheese and bake for about 10 minutes at 190 ° C Bottom heat. Depending on your taste you can serve with salad and ketchup.

This recipe is inspired by Hasselback potatoes and apple roses.

20160414_061732

Khoai tây hoa hồng

cho 4 khoai tây hoa hồng

Nguyên liệu:

4 củ khoai tây lớn, 2 cái nấm, pho mát bào và bơ.

Cách làm:

Rửa và cắt khoai tây thành các lát mỏng. Đặt các lát khoai tây vào khuôn nướng theo dạng xoắn ốc. Đặt các miếng bơ cắt nhỏ và các lát nấm xen vào các khe. Nướng khoảng 30 phút trong lò nướng không được làm nóng trước ở nhiệt độ 190 ° C nhiệt độ đều trên dưới. Rắc muối, phó mát bao lên khoai và nướng tiếp tục khoảng 10 phút ở nhiệt độ 190 ° C nhiệt độ nóng bên dưới. Tùy khẩu vị mà bạn có thể dùng kèm với rau xà lách trộn và nước sốt cà chua.

Công thức này được lấy cảm hứng từ khoai tây nướng Hasselback và bánh táo hoa hồng.

20160414_072631

43 Kommentare

  1. Thanks for sharing excellent informations. Your web site is so cool.
    I am impressed by the details that you’ve on this website.
    It reveals how nicely you understand this subject.

    Bookmarked this website page, will come back for more articles.
    You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched all
    over the place and just could not come across. What a great web site.

    Gefällt 1 Person

Hinterlasse einen Kommentar