Frühstücksideen Nr.209

Frühstücksideen Nr.209

Weihnachtsbaum-Brot

Zutaten: etwa 550 g Hefeteig

Zubereitung: Den Hefeteig ausrollen und zu einem Weihnachtsbaum formen. Mit Milch-Eigelb-Mischung bestreichen und mit viel Wasser besprühen. Im vorgeheizten Backofen bei 230 °C Umluft 8 Minuten backen; nochmal mit Wasser besprühen und weitere bei 200 °C Umluft etwa 8 Minuten bis goldbraun backen. Es wird mit Margarine oder Butter serviert.

20181210.jpg

20181110-1.jpg

IMG_0111.JPG


Breakfast ideas No.209

Christmas tree bread

Ingredients: about 550 g of yeast dough

Preparation: Roll out the yeast dough and shape it into a Christmas tree. Brush with milk-egg yolk mixture and spray with plenty of water. Bake in preheated oven at 446 °F convection for 8 minutes; spray again with water and bake for about 8 minutes at 392 °F convection until golden brown. It’s served with margarine or butter.

20181110-2

IMG_0114.JPG
6:06 am

Have a nice day and thank you very much for visiting my blog!

Best greetings from Münster 💗 Hang

11 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar