Mein Kochtagebuch – Donnerstag 11.01.2018
Kurz nach 6:00 Uhr war ich gestern in meiner Küche. Zum Frühstück gab es Pfannkuchen auf dem Menü. Diesmal wird das Rezept wieder geändert, weil die Milchflasche fast leer war. Außerdem möchte ich immer etwas Neues herausfinden. Deshalb macht das Kochen mir immer viel Spaß. 😊 Der Pfannkuchen schmeckte nicht so süß und meine Tochter hat den Pfannkuchen mit Honig kombiniert.
Frühstücksideen Nr.176
Pfannkuchen
Zutaten: für 2 Stücke
100 g Weizenmehl
30 g Milch
70 g Mango-Orangen Saft
100 g Erfrischungsgetränk mit Erdbeergeschmack
1 Ei
eine Prise Salz
Apfelmus, Puderzucker und Honig
Zubereitung:
Alle Zutaten für den Teig zu einem glatten Teig gut verrühren. Den Teig in einer gefetteten Pfanne beidseitig bei mittlerer Hitze ausbacken. Anschließend mit Apfelmus, Puderzucker und Honig servieren. Fertig!
My cooking diary – Thursday, 11/01/2018
Shortly after 6:00 am yesterday, I was in my kitchen and on the menu, there was pancakes for breakfast. This time, the recipe is changed again because the milk bottle was almost empty. Besides, I also always want to find out something new. That’s why, cooking is always a lot fun for me. 😊 The pancake didn’t taste so sweet and my daughter combined the pancake with honey.
Breakfast ideas No.176
Pancakes
Ingredients: for 2 pieces
100 g wheat flour
30 g milk
70 g mango-orange juice
100 g soft drink with strawberry flavor
1 egg
a pinch of salt
Apple puree, powdered sugar and honey
Preparation:
Mix well all the ingredients for the batter to a smooth dough. Fry the batter in a greased pan on both sides over medium heat. Then serve with apple puree, powdered sugar and honey. Finished! 🙂



Thank you very much for following my blog! Best greetings from Germany 💗 Hang
My mother used to make pancakes with apple pieces in the batter. I used to love them! 😊
LikenGefällt 2 Personen
Oh, thank you so much for your tips! I’ll try it next time. 😊
LikenLiken