Lunchbox Nr.12

Reisburger mit Rührei 

Zutaten: 1 Schälchen Reis gekocht und Rührei

Zubereitung: 1/2 Schälchen Reis auf eine Frischhaltefolie geben. Die Füllung drauflegen und 1/2 Schälchen Reis oben auf die Füllung geben; zu einem Reisburger formen.

Zusätzlich 1/2 Kaki-Frucht oder etwas Obst noch dazu.

Dieses Rezept ist einfach, blitzschnell, lecker, gesund und ideal zur Resteverwertung.

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Rice burger with scrambled eggs 

Ingredients: 1 bowl of cooked rice and scrambled eggs

Preparation: Place 1/2 bowl of cooked rice on a plastic wrap. Add the filling and put 1/2 bowl of cooked rice on top of the filling. Shape it into a rice burger.

Adding 1/2 persimmon or some fruit.

This recipe is simple, lightning-fast, tasty, healthy and ideal for leftovers. 

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Have a great day!  🙂

Hang

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