Frühstücksideen für Kinder Nr.125

Zutaten:

1 Chia Brötchen oder Vollkornbrötchen, Schinkenwurst, 1 Tomate, 2 EL geriebener Käse, Joghurt, Heidelbeeren, Himbeeren und Tee.

Zubereitung:

Tomate und Schinkenwurst in Scheiben schneiden. Das Brötchen gerade nach unten einschneiden; nicht in Scheiben schneiden. Tomaten-, Schinkenscheiben in die Zwischenräume geben und mit Käse bestreuen. Im vorgeheizten Backofen bei 200 ° C Ober-/ Unterhitze etwa 5′ backen. Mit Joghurt, Heidelbeeren, Himbeeren und Tee servieren.

 

20160412_062251

20160412_062229.jpg

Ingredients:

1 Chia bread roll or whole grain bread roll, ham sausage, 1 tomato, 2 tablespoons grated cheese, yogurt, blueberries, raspberries and tea.

Preparation:

Cut tomato and ham sausage into slices. Slice straight down into the bread roll; don’t cut it into slices. Put slices of tomato and ham sausage in the gaps and sprinkle with cheese. Bake for about 5 minutes in preheated oven at 200 ° C Top / Bottom heat. Serve with yogurt, blueberries, raspberries and tea.

20160412_062332.jpg

20160412_062222.jpg

Nguyên liệu:

Một ổ bánh mì với hạt Chia hoặc bánh mì ngũ cốc, thịt xúc xích, 1 trái cà chua, 2 muỗng phó mát nhuyễn, sữa chua, quả việt quất, quả mâm xôi và trà.

Cách làm:

Cắt cà chua và thịt xúc xích thành lát. Cắt bánh mì thẳng xuống; không cắt ra thành lát. Đặt các lát cà chua và thịt xúc xích vào giữa các khe và rắc phó mát lên. Nướng khoảng 5 phút trong lò nướng đã được làm nóng ở nhiệt độ 200 ° C nhiệt đều trên dưới. Dùng kèm với sữa chua, quả việt quất, quả mâm xôi và trà.

20160412_062253.jpg

My daughter was so surprised. She said: „Oh…Mom, I’d like to eat Hasselback potatoes for lunch.“ I have promised her that tomorrow I’ll make potatoes for lunch, but the recipe will be changing a little bit. Let’s see what will happen! 😀

13 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar